2013-04-05

Ny skribent: GenkiDahmer

Martigo har precis gjort klart med en serienörd som sticker ut från mängden, nämligen Niklas Wilcox, som precis har tackat ja till att skriva för bloggen under pseudonymen GenkiDahmer.



Som ni märker är GenkiDahmer hård utanpå och mjuk inuti, vilket man ser här på bilden där han håller i en livs levande kanin och tittar på den med faderlig blick. GenkiDahmer utstrålar trygghet och pondus och det är precis vad den här ostabila seriebloggen behöver för att kunna utvecklas åt rätt håll.

Från GenkiDahmer kommer vi få läsa mycket om engelska serier. Jag har inte frågat honom men jag vet att Chuthlu Tales är en favorit i hans hem, men allt från superhjältar till antihjältar plöjs igenom. Han är dessutom betydligt mer up to date än vad jag är när det kommer till nya album och nummer och det känns skönt att bredda Martigo med det här författarförvärvet.

Han har dessutom redan lovat att han förbereder ett "rätt långt inlägg som hårda superhjältealbum" samt ett gäng tips och recensioner, så vi på den lilla redaktionen som börjar växa fram väntar med spänning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar